Ígérem egy darabig nem lesz több gagyi szóvicc... Ma is folytatjuk az ABBA előtti tisztelgést, a terítéken a Gimme, Gimme, Gimme című szám. A feldolgozók: Yngwie Malmsteen, Sinergy.

Az eredi szám 1979-ben jelent meg, az ABBA egyik legnagyobb slágere. No akkor lássuk őket élőben:

 

Az első földolgozásunk a Sinergy együttes műve, megvallom most találkoztam először ezzel a zenekarral, pedig ismertebb nevek alkotják. Sebaj, íme a feldolgozás:

Ez a Sinergy-s feldolgozás se volt rossz, de ami most következik, az überelhetetlen. Yngwie dala üt rendesen. Van benne erő, lendület, egy csipetnyi virtuozitás. A feldolgozások között alapmű.  A zene közben meg nézzünk Abba képeket, mégha különösebben nem is érdekel. :)

 

 


Hogy ne érjen olyan vád, hogy nagyon egy oldalú a blogom, így most belinkelek 2 nem rock feldolgozást. De figyelem inkább elrettentő példának szánom, szóval a következő videót csak annak ajánlom, aki:

*rongyosra hallgatta a Flowers kaziját.

*ő legmenőbb csaj ált. iskola 4. osztályban

*a klippben szereplők anyukája

Aki magára ismert, az saját felelősségére kattintson ide.

A következő feldolgozást meg csak annak ajánlom, aki:

*süket

*a bartók rádió kivánságműsorában is diumdisut kér

Ha biztos vagy benne, hogy meg akarod hallgatni, saját felelősségre katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr19861442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása