Hip-Hop Ugorjunk UPDATED!!

2009.01.15. 23:59

UPDATE!!!!!!!!!!!

A kevésbé metál arcoknak most jön egy 95% rockmentes poszt. Nem lesz sok ilyen, úgyhogy becsüljétek meg. :) Ma még lesz egy bejegyzés!
Ezt a posztot egy komámnak ajánlom.

A House of Pain ír-amerikai rapegyüttes ugrabugrálós Jump Around című számának szintén ugrabugrálós feldolgozásai használják játszótérnek-e posztot.

Az eredeti dal a House of Pain azonos című '92-es albumán szökdécsel. Akinek a címből ítélve nem esett volna le, az összes klippben ugrabugrálnak, kb erről szól a történet. Ha tetszik a dal, tegyünk így mi is. "Hupákolás, gazemberség" itten:

 

Nem vagyok Limp Bizkit rajongó, de a véletlen valahogy úgy hozza, hogy mindig találkozunk vele a blogon. De nem direkt, komolyan, nehogy aztán meggyanusítsatok vele... :D Amúgy a zenekar szkreccselős muksója a House of pain tagja is volt. De jó benne a basszusgitár. No hupákoljanak ők is egy kicsit:

 

Des Bishop ír komikus "hip-hopera" rapszatírája ír nyelvtudóknak. Csak zene, de képzeljük oda az ugrabugrát:

 

Update! Egy barátom talált még egy feldolgozást. De ez legalább tényleg át van dolgozva. A Moonbootica az elkövető. Ebben kartondobozemberek ugrálnak, és a végén stáblista is van, az is ritka:

Szerző: Lidérc

Szólj hozzá!

Címkék: egyeb

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr51880876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása