Fekete özvegy

2009.03.18. 22:15

Az Arachnophobiabiások angy örömére :P Alice Cooper, Black Widow című számát választottam a mai bejegyzés apropójának.

A dal 1975-ben jelent meg a Welcome to My Nightmare albumon. Egy kisebb monológgal kezdődik, majd jön a szám, imádom azt a vontatott dallamát a refrénnek. Nekem a Cooper számok közül az egyik kedvenc. A video a Welcome to My Nightmare Show-n készült. Az elején vagy 5 percig a két gitármágus Dick Wagner és Steve Hunter gitárpárbaját láthatjuk. Kicsit komolyan veszik a mágus és a párbaj jelzőket, de nagyon jól nyomják. Igazából ez még nem a szám része, de nézzétek meg, megéri. Utánna jön a Fekete özvegy, póknak öltözött emberkékkel. Erre a pókharcra, csak annyit mondok, hogy priceless. :) igazi öcsiboxot láthatunk. Mondjuk ilyen csizmában nem csoda, hogy nem tud rendesen közdeni zegény Cooper.

 

Bruce Dickinson egy Cooper tribute albumra, az 1999-es Humanary Stew: A Tribute To Alice Cooper-re énekelte fel a dalt. Az elején jól elbeszélget magában, aztán megmutatja, hogy azért mégiscsak a világ legjobb énekeseinek egyike. A gitáros is jól nyomja. Ez egy egész jó kis feldolgozás lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr811010812

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: contact blockchain 2018.10.12. 03:58:42

1000 receta per familje - Norco and ambien

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása