Dasypus novemcinctus

2009.04.23. 23:19

Johnsie nicknevű komám ajánlotta a mai bejegyzés témáját. A t.A.T.u.-t híressé tevő slágerét, az All The Things She Said-et egy régi kedves ismerősünk, az agyhalott Hurra Torpedo dolgozta fel.

A két szemrevaló orosz lány, azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ők voltak a popvilág leszbikus zenészpárja. Később kiderült az egész csak az imidzs miatt volt, egyik se se űz leszboszi hagyományokat. Tehát férfiak, van remény! :) A dal tipikus könnyen megjegyezhető popzene, rockos hangzással. Bár aza gitár az olyan semmilyen benn, csak azt hallod hogy van, de gyakorlatilag semmit se játszik. Persze hozzá kell tenni, hogy ez egy pop együttes, ne várjak bonyolult szólókat. Az ének egész jó, legalábbis nekem mindig is tetszett. A 2002-es 200 km/h in the Wrong Lane című albumukon szerepelt. A klipben van egy hosszú kerítés, a lányok az egyik oldalán, a népek meg a másik oldalán. Esik az eső, a lányok szétáznak, a túloldalt meg mindenki felett esernyő van, ez okból kifolyólag mindenképp át akarnak zúzni a kerítés másik felére, a túlóldalt meg mindenki ráér. Áldogálnak egész nap, semmi dolguk nincs, nemcsoda hogy át akarnak zúzni a lányok. Persze ez nem sikerül nekik, a leszbijelenet után rájönnek, hogy a kerítés tágasabbik felén vannak csak eddig takarta a ház, aztán elsételnák a naplementében, és az eső is eláll... Csak azt nem értem, hogy hol kerítés van, hol rács. Most akkor hogyisvanez?
Az angol nyelvű verziót ágyazom be, mert abból van a feldolgozás, de a szám eredeti nyelve az orosz. Én az orosz változatot jobban kedvelem, megnézhetitek itt.

 

 

A kedvenc mosógépen doboló bandánk a  Hurra Torpedo megint egy valódi trash feldolgozással lep meg minket. A 2006-os Kollossus of Makedonia albumukon rajta is van a mű. Szokásos Törökzúzok dob és mélyrehangolt gitár kombináció. 3 szólamú ének. Ha ezt éneknek lehet nevezni. De egyszerűen nem lehet megunni. Mestermű lett ez is. A klipp szintén úgy remek, ahogy van, Lessétek meg, addig lemegyek a sufniba megnézem a régi mosógép meg hűtő milyen állapotban van...

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr541083014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2009.04.25. 16:51:42

háthát.. az a helyzet h ez itt két kislány akik azzal tudták csak eladni magukat ha leszbik lesznek.. hát igen. aztán gondolom a számot se ők írták. ha mégis akkor bocsi. nekem pont a hangjuk nem tetszik. a verse részekben hallatszik h ilyen kis nyávogós izé, a refrén alatt meg jól megnyomták effektekkel h jól hangozzon :) és most bármit is mondtam azért nem rossz szám na.
a feldolgozás meg zseniális megint :D nagyon tetszett. őrültek ezek az emberek. szarnak mindenkire és melegítőben lépnek fel, és mindenféle rossz háztartási eszközön zenélnek.. akármit is csinálnak már a szívembe zártam őket. és ráadásul még jól is csinálják.
süti beállítások módosítása