Egy koncert nemcsak a színpadon álló személyek munkája. A háttérben álló technikai személyzet áldozatos munkája nélkül nem lenne sem koncert, sem túrné. Ezt enm szabad a zenekaroknak sem elfelejteniük. A Motörhead nem is felejti, a (We Are) The Road Crew a roadok tiszteletére íródott, Lemmy is úgy kezdte, méghozzá Jimi Hendrix roadja volt...

A dal 1980-ban jelent meg az Ace of Spades albumon. Jó kis laza, motörfej féle piszkos Rock&Roll. A szólót Eddie a diványon fekve játszotta fel.

 

A Destruction készített feldolgozást, a Inventor of Evil albumára, ami 2005-ben jelent meg. Ordibálós trash szerzemény, csak annak ajánlom, aki komálja az ilyesmit. Viszont lendületes. A borító értelmezésénél elakadtam, az most tükör, vagy öcsibox lesz zombiföldön, egy napom a Picknél vagy most ki bánt kit?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr871106993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása