Hát sajna előfordul az ilyen, viszont a Budgie lelki vakságának örülünk, ugyanis príma számot kreállt 1975-ben. A címe I Can't See My Feelings és az Iron Maiden dolgozta fel.

Az eredeti nóta a Bandolier lemezükön jelent meg. (Tetszik a borítója.) A zenekar a New Way Of British Heavy Metal egyik pionírja, ihletője volt a hetvenes években. Nagyon tetszik a hangszerelése, néha van egy kis akusztikus beütése, de mégis dögös és kemény riffek ezek. Nagyon tetszik még a basszus, meg az apró meglepetések, effektek a zenében. Szóval ötletgazdag egy muzsika.

 

Az Iron Maiden, 1992-es From Here to Eternity kislemezére dolgozta fel a dalt. A zene persze szokásos Maiden, ahogy szeretjük. Király a második felében levő szóló, viszont mint Maiden és Bruce van, kis kritikával is élnék, szerintem Bruce nem a megfelelő stílust választotta a dalhoz, én legalábbis a helyében máshogy énekeltem volna. :$

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr131260035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása