Ma is egy közkedvelt rock slágert választottam. Viszont meglepő, milyen kevés feldolgozás készült a ZZ Top legismertebb nótájához, a Gimme All Your Lovin'-hoz.

Az eredeti nóta az 1983-as,méltán népszerű Eliminator albumukról származik. A zenekar stílusa egyedi, a country-t, a bluest, és a hard rockot ötvözve született meg az általuk képviselt texas rock. Továbbá a védjegyük a két gitáros seggig érő szakálla (én is olyat akarok ;) ) és az elmaradhatatlan napszemüveg, ki sem látszik az arcuk, csak két fekete lencse egy nagy szőrcsomóban. Nem semmi fazonok, és még zenélni is tudnak. A dobos nevében benne van a szakáll, ám ő a trió egyetlen arcszőrzet nélküli tagja. A számhoz készült klipből nekem kiskoromból megmaradt ez a stoppolásos beállás. Bírom a klippet, márcsak a zenekar megjelenése miatt is, de amikor jön a hot rod és kiszáll belőle a hot red...
Mázlista autószerelő. :)

 

Remélem nem kell bemutatnom a blog olvasóinak a Leningrad Cowboyékat. A Red Army kórusával karültve már máskor is vidítottak fel, most is nagyon jó feldolgozást készítettek. Egy kicsit polkás lett, tele van oda nem illő nagyzenekari és kórusrészlettel, de a meglepetés után érezzük, hogy ez bizony kell bele, ettől olyan jó. Bírom, hogy még az elvileg szigorú fegyelmű kórusban sem tudnak egyhelyben állni, néhányan aranyosan mozognak a muzsikára. A '94-es Total Balalaika Show koncertjükön készült a felvétel.

 

Két fekete énekesnő, Kym Mazelle és Jocelyn Brown egy pop-house feldolgozást készített '94-ben, amit meg is jelentettek kislemezen. A hangjuk tetszik, viszont a zenei stílus elég távol áll tőlem, azért egyszer meg lehet hallgatni. Van hozzá klipp is, ilyen tipikus mű, amikor nem is próbálják fenntartani a látszatot, hogy a csaj tényleg gitározik, mert úgyse hiszed el, és hogy a keménycsávó szerelt már autót. Röhejes, ahogy ritmusra rángatja az emelőt. :)

 

 Max Buskohl az egyik német megasztár műsor egyik versenyzője. Olyan átlagos a közepéig, ott aztán okosan érzi,hogy a végére kell beleadni apait anyait, aztán az utolsó percben már egész jól nyomja. 2005-ben szerepelt a képernyőkön.

 

Utolsó versenyzőnk elektronikus/dance műfajban indul. A Heavy Dance nevű feldolgozás albumon szerepel, amin híres heavy metál/hard rock számokat gyúrtak át dance-re. Már a Fear of the darkos posztban meglepődtem, hogy vannak ilyenek, mostmár felkészülten ért.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr821374154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása