Ne állj az utamba! (most)

2009.09.11. 08:14

A mai áldozatom a Don't stop me now a Queentől! című szám. Az 1978as Jazz nevű albumukon adták ki. Egy jó kis pörgős, vidám szám.

Az első feldolgozást a McFly nevű fiúbanda vagy mi követte el. Az a fura, hogy Freddie volt homoszexuális, de valahogy ez a verzió sokkal, de sokkal buzisabb. Pedig nem is 100%, hogy ezek a srácok fütykösön élnek, mint Mr.Mercury, csak naggggggyon menők akarnak lenni a fizetősképes tinilányoknál. De maga a stílus, az előadásmód és az énekes hangja sokkal jobban sugall erre. A számhoz készült videóklip is, de azt nem lehetett beágyazni. Addig is itt egy koncertfelvétel.

Amúgy milyen szar már, hogy pont a koncert végén játszák. A dallal mintha arra utalnának, hogy "ne állítsatok le srácok, még maradni akarunk!" Erre meg elhúznak. WTF????

Két acapella feldolgozás, egy férfi

(The Achordants)

és egy női csoporttól.

(az énekest Emily Borromeo-nak hívják)

Punkrock feldolgozás a The Vandals nevű együttestől a Hollywood Potato Chips című albumukról. Kell egy olyan matrica a kocsimra 0:25-ről ;-D

Egy nagyzenekari feldolgozás a Royal Philharmonic Orchestra-tól. A szám a The Queen Collection című albumukon jelent meg. Nem rossz, bár jobb lett volna egy kicsit pörgősebbre fogni. Úgy nagyobbat ütött volna.

És most jöjjenek a kifejezetten szar verziók. Először is itt van Katy Perry koholmánya. Ő pont az a fajta stúdiózenész aki, (azon kívül soha a büdös életben nem hallotam róla, csak sejtem) nem utasítja vissza a hangszín-feljavítást. Vagyis lemezeken a hülyébbeknke el tudja magát adni, de színpadon kegyetlenül elvérzik, akárcsak ebben az estben...

(Az a ruha!)

Az abszolút győztes a megalázási versenyben a Donkey Konga című játékban megjelent változat. Magával a számmal különösebben nincs is baj, egy noname előadó tisztességes iparosmunkája, de ez a játék... Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen létezik. Végtelenül bugyuta ritmusjátékkal Dunát lehetne rekeszteni, de azért azoknál is szokott lenni egy szint. Akkor már inkább a Műanyag-Hiró.

Azt meg már meg sem említem, hogy a feltöltő van olyan retardált, hogy ezt se tudja megcsinálni...

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr411374499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása