Smokin' in the Boys Room

2009.09.25. 00:53

Most azt gondoljátok, a Mötley Crüe slágerének, a Smokin' in the Boys Room-nak a feldolgozásait gyűjtöttem össze. Hát nem.
A Brownsville Station dalának, a Smokin' in the Boys Room-nak néztem utánna. (cseles mi) Ezt a dalt dolgozta fel később a Mötley.

Az alapmű könnyed kis glam-rock. Egész kellemes. A Brownsville Station 1973-as Yeah! albumán jelent meg. A színpadi megjelenésükhöz nekik is hozzátartozik a hülye ruhaviselet, a de a basszeros egész jópofán elugrabugrál. a linkelt vidóban következik egy másik szám is utána.
 

 

1985-ben élesztette újjá és tette ismét slágerré a Mötley Crüe. A Theatre of Pain című albumukon jelent meg. A glam metál nótát feldobták még szájharmonika alkalmazásával is. Nélküle sem lenne rossz, de így aztán tényleg el vagyunk látva minden jóval.
A klip egy iskolában játszódik, a nem túl sikeres, "elvitte a kutya a dolgozatomat" kifogásból indul ki, majd eljutunk a másik kliséhez, a tanárok rejtett életéhez. Hát igen, az igazgatóbácsinak van mit titkolnia. A dirit Michael Berryman játsza, aki az a sznészfajta, aki egész szépen megél abból, hogy ronda. Miatta érdemes végignézni a klipet, tud ám arcokat vágni meg, olyan cukin mozgatja a fülét a végén.

 
 

Végül tölteléknek egy '86-os közös koncert Bon Jovival. Kicsit erőtlen, de nem rossz ez is, amolyan countrys megközelítése a dolgoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr331405480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása