Jógázzunk!

2009.10.05. 08:00

Már megint az örök kedvencemet, plátói szerelmemet, Björköt veszem elő és a Jóga című számát.

Ez a valaha írt legszebb szám, ezzel fölösleges vitába szállni. Az előadás végtelenül profi, érzelemdús és (ahogy én szoktam hívni az ilyet) agymasszírozó. először nézzétek meg a stúdió változatot, hogy képben legyetek. A dalszöveg ITT a more infóban

Persze egy előadó mit sem ér jó koncertek nélkül. Szerencsében ő bben is kiemelkedő munkát szokott végezni (kivéve, ha épp szar kedve van). Katt IDE a kedvenc koncertfelvételemért.

És a feldolgozások. Nehezmre esik kimondani, de azt hiszem egyértelmű, hogy innentől csak rosszabb lesz a felhozatal. Ami nem feltétlenül jelent általában véve rosszat, csak most. Első előadónk egy bizonyos Scala and the Kolancy brothers nevű formáció. Szerencsénkre ingyen feltöltötték az életművüket a HONLAPJUKRA. Ott tessenek kikeresni és már lehet is élvezkedni. Van is mire, mert nagyon szép lett a végeredmény. Megy a virtuális pacsi.

Ben Gibbard feldolgozása. Tudtam én, hogy férfihanggal is jó lehet ez a szám. És most már van bizonyítékunk is.

Lehet überelni az előzőt? Naná! A sz*r is megállt bennem a fickó hangjától. Nagyon fura, mégis élvezetes. Lehet a sok Yes hallgatástól kedveltem meg a kappan hangot, de tényleg jól fel lehet használni... Az előadó neve JD Justice72.

Egy gyönyörű, néhol elborult zongorás változatot láthatunk wbarreguy-tól. Kötelező darab. Itt elmagyarázza hogyan kell eljátszani zongorán ezt és még pár Björk számot.. Hátha érdekel valakit.

A végére pedig jöjjenek azok az előadók, akik ezt a számot csak egy jó kiindulási alapnak vették és teljesen más köntösbe ültették át. Elsőnek itt az amerikai Trick & the Heart Strings formáció újraértelmezése.

A The Robot Invasion nevű indie együttes feldolgozása. Szerintem szép munkát végeztek a srácok.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr621425215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.t. 2009.10.30. 13:59:47

egyem azt az izlandi akcentusát :P
süti beállítások módosítása