Mongoloid

2009.10.08. 21:30

Most a new wave pionír banda a Devo, és az egyik számának, a Mongoloidnak a feldolgozásait mutatom be nektek.

Az eredeti dal 1978-ban jelent meg az első, igen májer címmel rendelkező, Question: Are We Not Men? Answer: We Are Devo! albumon.

 

Kezdjünk némi zúzással, a Sepultura 2002-es feldolgozása a dúrvább fajta trash metálba  ülteti át a dalt. A Revolusongs EP-n található

 

Egy '93-as Guns and Roses koncerten adták elő egy rövid akusztikus jam keretében Axl-ék. Csak az első perc az.

 

A pszichobilly banda, a Demented Are Go, a 1993-as angenital Madness on a Pleasant Side of Hell címmmel ellátott albumára készítette a pszichopatarákendról verzióját. 

 

Szerintem neszójjábe Rummelsnuff-nak. Igazi ogredalt készített. Amolyan elektros industrial, érdekesre sikerült. A tavalyi Halt Durch lemezen található.

 

Az Ex-Drummer című belgafilm egyik betétdala volt, a Millionaire alternatív, kicsit punkos verziója. A film 2007-ben jelent meg. Filmrészlet itt.

A Datarock akusztikus covert készített, amit 2007-ben adtak elő egy ausztrál rádióműsorban.Először aggódtam, hogy ebből mi lesz a gitáros fazont látva, de végül tök jó verzió lett szerintem.

 

Ez csak simán beteg. Nem is tudtam, hogy Répafej cimborám szereti az ilyen zenét.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr541426129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása