Nincs többé Kedves Úr!

2009.12.02. 22:01

Ejnya! És mégegyszer ejnya! Van úgy, hogy az ember kicsit igazságtalannak érzi a világot. Például mikor a munkások az üzemben kidolgozzák a belüket, viszik a termelést, tőlük függ a cég léte, aztán egy napon bejelentik, hogy mégtöbb lesz a munka, ezentúl szombat is nappalos munkanap, viszont nem áll módukban kifizetni a túlórákat (a szombatot se). Csúsztassa le a kedves dolgozó, az sem érdekel senkit, hogy 2 ember helyett dolgozik, nincs aki helyettesítse az adott napokon. Persze egy szinttel feljebb a dolgozókon spórolt pénzből lehet aztán mindenféle jutalmakat osztogatni egymásnak, új céges kocsiba beruházni a vezetőknek... Hát ilyenkor van, hogy beteleik a pohár,és No More Mr. Nice Guy... Az eredeti Alice Coopertől.

Alice Cooper, No More Mr. Nice Guy dalát 1973-ban adták ki a zseniális Billion Dollar Babies nagylemezen. Cooper mester egy könnyen emészthető, populárisabb slágere. Szerintem igen jól eltalált szám. Albumverzsön:

Koncertverzsön:

 

A Megadeth készített egy új verziót a Shocker című horrorfilmhez 1989-ben. Később felkerült a 2007-es Warchest gyűjteményükre is. A Megadeth garancia a minőségi trash metálra, bár ez a feldolgozásuk nem tetszik annyira, de korrekt alkotás.

 

Két legenda,a The Who pacsirtája, Roger Daltrey és Slash is készített egy közös verziót. Szerintem igen faja lett, tökös, vérbeli hard rock. A '99-es Humanary Stew: A Tribute To Alice Cooper albumon jelent meg.

 

Az amerikai énekes, Pat Boone készített egy big band feldolgozást a dalról elnevezett, In a Metal Mood: No More Mr. Nice Guy lemezén. Már volt róla szó a blogon, szeretjük ezt az albumot.

 

Ezt a bejegyzést ajánlom a kollegáimnak. Kitartás fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr401569931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.02.11. 21:58:15

Köszi, egyik nagy kedvencem! A Roger Daltrey-s verzió nem különben.
süti beállítások módosítása