Lidérc kolléga legutóbb egy nagyon is tisztességes bejegyzést rittyentett össze a Killing Me Softly-ból, és tudom hogy nagyon sok feldolgozása van még, amiket dögunalom lenne mindet végighallgatni, ezért csak a kiemelkedően jókból válogattam nektek.

A legnagyobb sokk talán az volt, hogy Susan Boyle, a média megtestesült bűntudata a szép emberek mutogatása miatt, is előadta a számot, de nem mostanában, hanem  még 1999-ben. Az ismerőseinek felvette ezt meg még egy másik számot, és szépen eltette  őket porosodni. De miután híres lett, elővette újra.

John Holt hangulatos kis reggae verziója.

Gilbert Montagné (Zsilbert Montányé), francia énekes feldolgozása. Nem tudom mi, de valami nagyon megfogott benne.

Egy instrumentális jazz előadás.

Egy spanyol feldolgozás Pitigno-tól. Nem lehet nem imádni...

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr811643346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.01.06. 15:24:31

@Takika:
akár magyar, akár nem, ilyenből van ezer, ezért is írtam ezt az elején:

"és tudom hogy nagyon sok feldolgozása van még, amiket dögunalom lenne mindet végighallgatni, ezért csak a kiemelkedően jókból válogattam nektek."
süti beállítások módosítása