Április elseje rovat

2010.04.01. 22:14

Gondoltam bolondok napja alkalmából valami kamu bejegyzéssel tréfálom meg a nagyérdeműt, de most hogy már olvassák is a blogot, inkább eltekintek ettől. Viszont kitaláltam egy új rovatot erre a napra. ezentúl minden április elsején olyan hamis youtube videókból válogatok, amiknek mi is majdnem bedőltünk. Sajnos későn jutott ez eszembe, így csak 2 esetre emlékszem. Viszont ezentúl elraktározom az ilyeneket, jó lesz jövőre.

Mostanában dúl a divat, hogy Power Rangers című ifjúkoromban sugárzott sorozat főcímdalát vágják alá különböző híres zenekarok, klipjeinek, koncertfelvételeinek. Található Metallicától kezdve Slayerig minden. Érdemes megnézni párat, vannak egészen jólsikerültek is. Nemrég futott aknára Baluka kolléga is, a Power Rangeres poszt írása közben. Őt a valószínűleg a póverréndzsör mozgalmat kirobbantó fake Slipknot video tévesztette meg. Bevallom pár hónappal elötte én is rátaláltam, azért tudtam, hogy hamis.

 

A másik eset szerepelt is a blogon, mivel maga a szám egy valódi feldolgozás volt, a Dope industrial metál szerzeménye, ám a cseles feltöltő Britney Spearst harangozta be előadónak, így szerezve rengeteg oldalletöltést. A poszt amiben szerepelt:http://feldolgozasalatt.blog.hu/2010/01/28/beci_kedvencei_rovat

Persze pályafutásom során már rengeteg ilyennel találkoztam, csak nem tartom őket észben. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr401888516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.04.02. 07:36:58

épp most volt egy Bruce-os. hogy azt mondták a szám a Maiden új albumáról való vagy vmi ilyesmi. aztán persze nem. hanem vmi Bruce best of volt.
süti beállítások módosítása