One Piece főcímdal

2010.04.10. 17:05

Főcímdal egy japán animációs sorozatból. Ez a kettő többnyire nem éppen a legjobb párosítás, de szerencsére a műfaj legjobb mesterművéről van szó, úgyhogy a készítők egy nagyon is igényes számot tudtak hozzá keríteni.

Pontosítanék, ebben a bejegyzésben a One Piece-nek az 1., azaz E-L-S-Ő betétdalának a fel/átdolgozásai lesznek. A mai napig készült hozzá legalább 11, úgyhogy azokat most nem venném ide.

Alább a We Are! című szám teljes verziója halgatható meg, de ha érdekel a részek előtti képanyag, akkor katt IDE.

A dalról két koncertfelvételt találtam Hiroshi Kitadani-tól, a szám írójától. Az egyiken normál hangszereléssel,

a másikon akusztikusan adja elő.

Egy későbbi (szám szerint a 10.) intróban is ez a szám hallható, egy remix változatban.

A japán szinkronszínészekkel is elénekltette a stúdió a számot. Igen, ahol kell, ott ugyanolyan eltorzított hangon énekelnek, mint amilyenen beszélnek a sorozatban.

Nem tudom hogy a magyar TV csatornákon adták/adják-e egyáltalán a sorozatot és ott van-e szinkronizált főcímdal. A neten csak EZT a verziót találtam, ami arra jó csak hogy jól szétverd a fejed a falon. Viszont a Funimation, amerikai TV csatorna készítetett egy verziót. Nem úgy mint a 4kids nevű amerikai csatorna, akik egy nagyon tré rap cuccot dobattak össze pár létminimumon élő szerencsétlen feketével.

Az eredeti hangulatát kicsit sem adja vissza, de nagyon kellemes ez a Karibias remix.

Ó, és ha már Karib, akkor ezt még nézzétek meg. Szerintem nagyon jól össze lett tákolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr951909972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása