Bocsi az uborkaszezonért, mostanában kevés időm van írni. Viszont Baluka kolléga mutatott egy marhajó feldolgozást, amit most őt megelőzve gyorsan ki is posztolok. Remélem mindenki emlékszik még a nagyszerű Weebl's Stuff alkotásra, az Amazing Horse című flash őrületre, aminek a végtelenített verziójával hetekig idegesítettem kollegáimat. A cucc metál feldolgozásai már szerepeltek a blogon. De most itt a hivatalos, Weebl's féle jazz verzió is! A hajtás után persze.

Szerintem nagyon jól sikerült, még az animációt is átrajzolta. Azt hiszem ebből is megkeresem a végtelenített verziót, a munkatársak nagy örömére. :)

 

Találtam még itt egy szintén beteg feldolgozást. Az olasz The Nerd Follia adja elő, ilyen fura elektronikus - indie rock keverék muzsika. És képesek voltak ehhez még klippet is készíteni... Ezért kell vigyázni a gyógyszerre, nehogy elguruljon...

 

Persze van még egy csomó remix még a neten, de annyira szadista még nem vagyok, hogy mindet bepakoljam ide nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr742002660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása