Te leszel a barátnőm!

2010.06.04. 23:09

Vannak mondatok, amik kiejtése rengeteg izgalommal jár, ám az ember minnél jobban izgul, annál nagyobb boldogság önti el a szívét, miután kiejtette. Az egyik ilyen mondatban segít nekünk a Jet, az Are You Gonna Be My Girl című számával.

A dal egy dögös, lendületes rocksláger, egy nagy cég tv-s reklámzenéjeként is felhasználták, így szinte mindenki ismeri. Nagyon tetszik a gitárjáték benne, de az énekes hangja is jó. 2003-ban jelent meg Get Born lemezen. (alternatív jútúb link, csak a zenéről, ha a beágyazott nem jönne be.)


Are You Gonna Be My Girl

JET | MySpace Music Videos

A The Vitamin String Quartet vonósnégyesre átírt változata. Kár, hogy az ének elmaradt, igaz nem is tudom, illene-e ide, amúgy remek. 2004-ben jelent meg a String Quartet Tribute To Jet című lemezen.

 

 Richard Cheese and Lounge Against the Machine kellemes, érzelmes lounge/swing formába öntötte a nótát. 2004-ben jelent meg ez is, az I'd Like a Virgin lemezén.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr972057696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása