Headstrong

2010.06.15. 07:41

A Trapt nevű rockzenekar üstökösnek is felfogható, egyslágeres karrierjének a lényegét, a Headstrong című számot nézzük meg. A lista nem lesz hosszú, elárulom előre.

A szám kiemelkedően jó lett, ami sajnos a zenekar halálát okozta, mert ennél jobbat  vagy legalább hasonlóan jót sehogy sem tudtak összehozni. Sok, műfaján belül előkelőnek számító listákon volt nagyon jó helyezése és rengeteg médiaszereplése volt, amikről ITT olvashat akit érdekelnek az ilyenek.
A személyes véleményem cska annyi, hogy fasza kis szám ez, egy erőteljes "pofánváglak" hangulattal. Pump up zenének sem utolsó.

A számot a Linkin Park is feldolgozta. Nem rossz, tetszik is, hogy őszinte legyek, de nem váltja meg a világot és az eredetit semmilyien körülmények között nem éri utól. Végülis egy másik zenekar arra egy karrierjét áldozta fel...

Halványan jobb hangminőségben ITT meghallgathatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr472082660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása