Who let the dogs out?

2010.06.27. 06:00

A Who let the dogs out? (Ki engedte ki a kutyákat) a 2000-es évek elejének egyik legnagyobb slágere volt, akár tetszik, akár nem. Egész nap ez folyt az összes elképzelhető médiumból, és aki nem is tudta a dalszöveget, a refrénnél az is ugatott Baha men-nel együtt.

Sötét Zsaruk 2-be is bekerült egy rövidke jelenetre.

Youtube-on találtam egy Techno Dance Remix-et, ami szerintem egész pofásra sikerült.

Chipmunks

Elkérkezett a világ vége. Találtam valamit, ami a Chipmunks-nál is gagyibb, szánalmasabb és logikátlanabb. Ismerkedjetek meg a KK slider "műfajú" feldolgozásokkal. Nem ismerem ezkenek a szaroknak az eredetét, nem is akarom, de az biztos, hogy ha módomban áll, a jövőben mindenképpen leszenek még ilyenek az oldalon, hogy legyen mivel kínozni titeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr492096133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takika 2010.06.30. 10:48:43

Igaz, hogy csak par masodperc erejeig, de szerepel a Shrek 1 DVD-n bonuskent megjelent Karaoke Dance Party videoban is 1:20 korul: www.youtube.com/watch?v=tUqP3xva__I
süti beállítások módosítása