Az idei Goldenblogon kult-szórakozás kategóriában jelöltek a legjobb 50 közé minket is, nagy megtiszteltetés, mert igen erős a mezőny, gondolva itt azokra is, akik most nem jutottak be.

Másik jó hír: Új partnere van a blognak az Intro rádió képében. Remélem mindkét részről eredményes lesz az együttműködés.

Szerkesztési nézeteltérések miatt elvállnak útjaink Balukaaa the Master szerkesztővel. Köszönöm neki az eddigi majdnem 100 bejegyzését.

Ma vettem észre, hogy vagy 10 komment várakozó státuszban van. Pedig az oldalon nincs előzetes moderáció, nem értem, hogy kerültek oda, ez is a blogmotor egy új huncutsága lehet. Mindenesetre most engedélyeztem őket, mert mind tele volt jó feldolgozásos linkkel. (Hmm lehet épp azért került várólistára?)

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr762138938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása