Most megint jöjjön egy kis hazai. Ebben a bejegyzésben a Tankcsapda és a Watch My Dying szerepel. És a Lopott könyvek című dal.

Én is azok közé tartozom, akiknek a rockzenével való megismerkedése, ha nem is a Tankcsapdával kezdődött, de a korai éveim jelentős hatású zenekara volt. Aztán ahogy egyre több műfajt és zenekart hallgattam, az Agyarország után szép lassan kikerültek a zenelejátszóimból. A minap egy kis nosztalgiázást tartottam, és előkerült a TCS, és hamarosan a Lopott könyvek című számuk. Szerintem máig az egyik legjobb Lukács szöveg és a félakusztikus félzúzós zene is magával ragad a hangulatával. A szerelmesgyilkolós ballada 1995-ben jelent meg az Ember Tervez című lemezükön.

 

Tavaly jelent meg a Watch My Dying, "-1" elnevezésű EP-je, amin szerepel a dal feldolgozása. Progresszív death metál, úgyhogy van benne hörgés rendesen, szerencsémre váltakozik a tiszta énekkel, ezeknél a részeknél tetszik az énekes hangja. A dob "blackmetálszerű széjjeldobolok mindent típusú", gyors és ügyes a srác. A végén technikás gitárszólókat is kapunk, szóval összességében nekem tetszik, még így hörgéssel is.

 

Az MTV Ikonon is ők játszották a dalt, gondolom a törzs MTV nézők örültek neki... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr902150518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása