Feldolgozás készítő verseny!!!

 

A Feldolgozás Alatt Blog meghírdeti 2010-es Feldolgozás Készítő versenyét. A verseny célja általatok készített zenei feldolgozások bemutatása, megmérettetése. A győztes zenekarok bemutatkozhatnak több népszerű online zenei magazinban.
Eddigi támogatóink: viharock.hu B-oldal, Intro rádió és a Szemcsapda

Olyan zenekarok vagy személyek nevezését várjuk, akik nem rendelkeznek hivatalos nagylemezzel (demo felvételek természetesen lehetnek), vagyis elsősorban amatőr zenekaroknak szól a verseny. (Ha már befutott zenész vagy, de küldenél feldolgozást, azt is szívesen vesszük, sőt megtisztelve éreznénk magunkat, de versenyen kívül közöljük.)

A feldolgozásnak értelemszerűen különböznie kell az eredetitől! (Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan tudjátok eljátszani "Variousartists-Greatest Hits" című számát, hanem a saját stílusotokban mit kezdtek vele.)

Feldolgozást minden műfajban lehet küldeni és bármi nemű zeneművet átalakíthattok! A beérkezett művek számától és stílusától függően külön csoportokra bontjuk a nevezett dalokat stílus szerint. (Mert ugye nem lehet összehasonlítani, ha valaki Judas Priestet rappel azzal, aki DJ Bobo dalokat harmonikázik) Azért igyekszünk a lehető legbővebb és legkevesebb kategóriákat alkotni. Egy kategória biztos: Lehet megzenésített verssel is indulni!

Be lehet küldeni már kész szerzeményeket is, de nagyon örülnénk, ha pár jelentkező kreativitását előhoznánk és épp emiatt a felhívás miatt állnának neki feldolgozást szerezni. Ez utóbbi csoport felkészülésének időt adva, 2010. augusztus 31. éjfélig lehet benevezni a dalokat a feldolgozasalatt[kukac]gmail.com e-mail címre.

A beérkezett műveket szeptember elején közöljük. A győztest minden kategóriában az olvasók szavazzák meg. Lesz egy zsűri is, amely különdíjban részesíti saját választottját. (különdíj ugyanaz, mint a fődíj: valamely online zenei magazinban szereplés. Hát igen, egyszerű blog ez...)

Észrevételek, ötletek, a feldolgozások vagy egyéb óhaj sóhaj panasz bánat vagy zokszó a feldolgozasalatt[kukac]gmail.com e-mail címre küldendő!

 

Egy kis kiegészítés, hogy minden világos legyen:

A pályamunkákat lehetőleg valamilyen videomegosztó portálra feltöltve (pl.: youtube,indavideo,videa,dailymotion,metacafe), annak a linkjét beküldve nevezzetek. Ha ez nem megoldható, akkor küldjétek mp3 formátumban.

Egy előadó több feldolgozást is beküldhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr452102660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valdislav 2010.06.23. 21:06:17

Huh ez kemény lesz :D Lehet még mi is benevezünk a kis bandámmal ;)

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.06.23. 22:26:34

hmmm, ha össze tudom szedni magam a nyáron, talán én is benevezek. csak jónak kéne lenni, ha már egész nap másokat fikázok itt a blogon :D

lady.lorelei 2010.06.24. 11:27:43

értesítést kérünk szépen mi is! a szemcsapdára is feltettem, ma lesz kint este

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.06.24. 21:16:21

@balukaaaa teh master: ugye ugye? :D húúú de kíváncsi vagyok (mármint most minden pályaműre.. nem csak Balukára.. mondjuk rá is :D)

a.Nati · http://szeifertnatalia.wordpress.com 2010.07.07. 19:53:29

Mi meg rádióstul csatlakoznánk a kezdeményezéshez, ha ti is úgy gondoljátok.
(hírt adhatnánk róla, játszhatnánk a nyerteseket, vagy mindenkit, aki hozzájárul, stb) És, ha már itt tartunk, a bloggal is nagyon szívesen lennénk partner-oldal!:)
Ideiglenes honlapunkon van rólunk infó és a lejátszó is elérhető: introradio.fw.hu
A posta.introradio@gmail.com - on tudunk kapcsolatba lépni. Előre is köszönöm az Intro Rádió nevében!

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2010.07.07. 22:40:09

@a.Nati: Megtiszteltetés. Felkereslek e-mailen.
süti beállítások módosítása