Köszönöm azoknak, aki eddig szavaztak a feldolgozás versenyen. Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt a szavazólap nem elérhető. A poll-r szervere napok óta nem ad életjelt magáról, a sors iróniája, hogy több szavazóprogit kipróbáltam előtte, eredetileg nem is ezt akartam, csak a mikropoll nem tudott 20 válasznál többet kezelni, így lett végül poll-r. Péntek estig nem jutok netközelbe így addig várunk, hátha magukhoz térnek, ha addigra sincs szavazólap, készítek egy új szavazást egy másik programmal, viszont akkor eltűnik az eddigi 150-200 szavazat, amit pedig jó lenne elkerülni... A körülményekre való tekintettel a szavazási időt meghosszabbítom szeptember 25.-ig.

Addig meg megpróbálom terjeszteni a dolgot minnél több csatornán. Például septiben regisztráltam a blogot a fészbúkra, de tényleg csak kutyafuttában, úgyhogy nincs még rajta semmi, azért keressetek ki. (Majd ki is linkelem magam, ha kiismertem a f'búkot)

Hogy ne maradjatok, olyan sokáig friss feldolgozások nélkül a tovább után vár egy meglepetés.

 

 

A Queen - Bohemian Rhapsody dala már volt a blogon több ízben is:

http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/02/06/egy_kis_bohemsag

http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/05/02/bohem_update

http://feldolgozasalatt.blog.hu/2009/10/26/egy_kis_bohem_update_2_0

http://feldolgozasalatt.blog.hu/2010/03/18/bohem_update_3_0

És most itt van hozzá egy Star Wars Mod is:

 
Jeff & Maya Bohnhoff - Grated Hits-nek keresztelt lemezén jelent meg idén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr352297185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.16. 00:46:49

A meglepetéshez: ez q@ jó!!!!! Zseniális... Ötletes... És illik rá! Halálos :D Imádom :)
süti beállítások módosítása