Az alany emlékeztetője

2010.10.16. 21:35

Ma is áldoztunk a szókincs oltárán, és a címben egy kis turpisságot rejtettem el. Ha rájössz mi az, már nem is tűnik ennyire értelmetlennek. Node vannak ám feldolgozások is, a Nickelback - How You Remind Me dalához.

A dal a 2001-es Silver Side Up lemezen jelent meg. Egyszerre vezette az amerikai és a kanadai mainstream rock listát és sok helyen felkerült a slágerlisták elejére. Itthon is sokat lehetett hallani abban az időben. annak idején bennem a klipje maradt meg, amiben a Jézushaver meglátja a Konta Barbarát fürdés után, aki köddé válik. Ez akkora hatással van főhősünkre, hogy izgalmában gitárt ragad és kiabál.

 

A Sum 41 is tolta 2002-ben az MTV szilveszteri buliján. Bírom őket, ez is egy jó kis pörgős punk rock verzió lett.

 

Van olyan dal, amit még nem dolgoztak fel a Vitaminék? A Vitamin String Records Quartet vonósnégyes feldolgozást készített, amit The String Quartet Tribute to Nickelback: Someday lemezen jelentettek meg 2004-ben. És milyen jól tették. ugyanis ez a verzió lemossa az eredetit a porondról, majd megfogja Nikkeléket, és elássa jó mélyre. Nagyon üt.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr202377039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása