Most biztos páran azt gondolják, hogy megpróbálok elindulni a hülye bejegyzéscímek versenyén, és ez kb így is van. A mai dalunkat egy, hazánkban kevésbé ismert és egy nállunk is nagyon népszerű zenekar jegyzik. A dal címe Kill Me Ce Soir.

Az eredeti szám a holland Golden Earring zenekar szerzeménye. Az 1961ben alakult zenekar az első rockzenekarok egyike, máig aktív. Hollandiában hatalmas sikereket könyvelhetett el, és voltak nemzetközi sikereik is, de azért nem tartoznak a hú, de ismert bandák közé. Sajnos csak egy viszonylag elég friss koncerfelvételt találtam tőlük, de talán a célnak megfelel.

 

És íme a feldolgozás, ami az Iron Maiden műve. A Holy Smoke kislemez b oldalán jelent meg. A Maiden szerencsénkre gyakran szokott a kislemezei b oldalára feldolgozásokat feltenni, ami nekünk csak jó, mivel mindig sikerül valami pluszt hozzáadniuk az eredeti műhöz illetve, mindegyiken érezzük, hogy ez bizony Maiden. Tehát amit ők dolgoznak fel, annak itt a helye a blogon. ;) Magához a számhoz nem fűzök hozzá semmit, mivel nagy Maiden rajongónak ismernek , és még azt hinnétek, elfogult vagyok... (Ha nem lennék méjden rajongó akkor azt mondanám rá, hogy piszok jó szám ez ;) )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr94851612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása