Alvilági mélységek

2009.03.25. 22:40

Mára is csak egy rövid poszt fér bele, a Jamirquai slágerét, a Deeper Underground-ot a Ten Masked Men dolgozta fel.

A dal eredetileg a Godzilla filmzenéjeként jelent meg, de aztán felkerült a Synkronized albumra bónuszdalként is. 1998-ban jelent meg. Aki nem ismeri az együttest, az acid jazz, funky és elektro stílusok keveredésére számítson. Érdekes módon nekem nagyon bejön. Klipp is készült a dalból, nem kis költségvetésből, elég látványos lett. (hát a Godzilla stábja kicsit besegített nekik.) Felhívják a figyelmet benne a 3D-s mozizás káros következményeire, illetve arra, hogy a legnagyobb katasztrófák közepette is mindig akad egy hülye aki elkezd táncolni, valami agyatlan koreográfiát (amúgy tetszik az is;)) Youtube-nak hála itt csak linkelni tudok.

 

A Ten Masked Underground egy brit death metal zenekar, ami popdalokra specializálta magát. Nekem az eredeti jobban bejön, hiába csattogósmetál, nem komálom a hörgést...
1999-ben jelent meg a Ten Masked Men albumon. Ezt uis csak linkelni tudom: megnézhetitek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr251025957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2009.03.27. 23:50:43

ohohho majd mutatok én neked olyan feldolgozást hogy egyből ápdételni fogsz :)

(jah üdv. én leszek mindenki angyala)

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.04.13. 15:56:18

Köszi a linket, az a baj, nem tudom kirakni a blogra, mert a myspace nem támogatja az ilyesmit. :(
De akit érdekel, egy nagyon jó, hangszeres magyar Zsamirokváj tribute zenekar, az lesse meg ezt az oldalt, meghallgatható a Deeper Underground előadásuk is:
www.myspace.com/synkronizedjamiroquai
süti beállítások módosítása