Még a blog indulásakor volt egy dal, amin meglepődtem, hogy nem az az eredeti, amit én ismertem (na ez ugye a későbbiekben is előfordult párszor:) ) A mai bejegyzésnél is ez a helyzet, ráadásul a zenekarok ugyanazok, a dal címe pedig a Mama weer all crazee now. Az dalt a Slade zenekar…

Nagyszerű feldolgozást találtam a Hey Joehoz, amit pedig már 2 bejegyzésben is taglaltunk, 1,2. De most soronkívül jöjjön David Gilmour és a rasztafészekhajú Seal kooperációja.

Írtam ma egy hosszú bejegyzést, erre félrekattintok, bezárom a blog.hu-t és ááá!!!! eltűnt amit vagy 2 órája szerkesztek. Persze szokta menreni automatikusan, de most valamiért nemtette. Na most annyira bosszús vagyok, hogy az nem kifejezés.

Valakit szeretni

2009.07.16. 20:52

A hippi korszaknak sokat köszönhetünk, de számomra legfontosabb, hogy a sok LSD-zés közepette kitalálták a pszichodelikus rock műfajt, melynek egyik művelője, Grace Slick két zenekarban is, The Great Society-ben és a Jefferson Airplane-ben is előadhatta nagy slágerét, a Somebody to…

Kazánház üzen

2009.07.15. 17:22

Sajnos az utóbbi 2 hétben nagyon sok munkám volt, így nem jutott időm a blogra, holnap viszont új poszttal várok mindenkit.

süti beállítások módosítása