Sajnos ma egy gyors bejegyzés lesz időhiányban megint, a vasárnapi albumajánló lassan már megszokottan hétfőn fog megjelenni. Most hallhatunk belőle egy kis előzetest. A Kiss dalát a Iced Earth dolgozta fel, a címe Creatures Of The Night.

Az eredeti dal a Kiss 1982-es Creatures Of The Night lemezén jelent meg. Én nagyon szeretem, különösen azokat a részeket, mikor a szólógitár besikít a nagy riffelésbe... Olyan videót találtam, amiben már maszk nélkül nyomják. Kicsit keményebben az albumverziónál, bár a fent említett kedvenc részeim nem domborodnak ki annyira. :( De azért jól nyomják élőben is, tessék megnézni:

 

A földolgozás az Iced Earth 2002-es feldolgozás lemezén, a Tribute to the Gods albumon szerepel, ami a következő lemezajánlónk témája. Jeges földi hangzás, Matt Burlow a mikrofonnál. Kell ennél több?

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr27902337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása