Füst a vízen 3. rész

2009.03.12. 22:01

A Deep Purple, Smoke on The Water című számából lehet, hogy sorozat lesz a blogon. Ma is hoztam nektek két feldolgozást. Aki valami csoda folytán lemaradt volna az eredetiről, itt bepótolhatja.

A groove/trash metal csapat, a Soulfly zúzós, döngölős, üvöltözős változatot készített. Az ex-Sepultura gitáros alapította banda igen kemény riffekkel operál, ének helyett ordibálást kapunk. Igazándiból nekem annyira nem jött be, bár a gitárszóló jó, pergősen kezd, majd kicsit visszavesz.

 

Az elektromos gitár szerelmeseinek nagy ünnepe, az évente megrendezett G3 turné. Tőlük láthatjuk a dalt. A felvétel a 2005-ös Live in Tokyo dvdből származik. A három gitárfenomén: Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci. Persze minden tiszteletem az őket kisérő zenekarnak is, de ez azért mégicsak a 3 gitárbűvészről szól. Nagyon jól tolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr95998968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása