Forradalmárok rádióadója

2009.04.29. 01:16

Ma a kedvenc Rage Against The Machine számomhoz találtam feldolgozást.

 

Az eredeti nóta a The Battle of Los Angeles lemezen van rajta, ami 1999-ben jelent meg. A RATM zenéje, aki nem ismerné elég érdekes, funk, rap és metal keveréke, szerintem a stílusuk legjobbjai,a  gityós érdekes, és új gitártechnikákat találgat ki, ez a hobbija. Aklippben fehér háttér elött feketemunkások varják az üvegzsebet a gonosz iparmágnásnak. Közben a srácok nyomják a muzzát.

 

Richard Cheese lounge stílusú feldolgozása eléggé különleges. A műfaj egyesíti a jazz és a elektronikus zenét, amolyan könnyed relaxációs formában. Nekem kicsit Emil.Rulez-re hasonlít. Az eredeti dalt nehetzen lehet felismerni, gyakorlatilag csak szöveg alapján. Lounge Against the Machine albumon jelent meg 2000-ben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr791092797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása