Jöjjön valami más is

2009.05.05. 21:07

Ma a Judas Priest számához, a You've got another thing coming-hoz találtam 2 nagyszerű feldolgozást.

 

Az eredeti dal 1982-ben jelent meg a Screaming for Vengeance lemezen. A Judas középtempós, kevésbé sikítós, rádióbarátabb dalainak egyike, de attól még tökös nóta, elég népszerű a mai napig. Klippből aztán megtudjuk, hogy az ipartelepeken nagy lesz a fejetlenség egy JP koncert után. Halford mozgását ne nevessétek ki, szerintem tök jó, nagyon bírom. Ellentétben a mostani Halforddal, aki koncerten hajlott háttal beáll egy pontra aztán ő a ruhafogas.

 

Pat Boone '97-es In A Metal Mood albumáról már volt egy dal, de a You've Got Another Thing Comin' is szerepel rajta. Aki lemaradt a múltkoriról, az egy big bandes feldolgozásra számítson. Nekem negyon bejött. A hangulat, a kórus, a zene. Még szaxofon szóló is van gitárszóló helyett. :D Az ember teljesen megfeledkezik arrl, hogy eredetileg egy metal dalról van szó, pedig felismerhetőek a dallamok.

 
 

A heavy metál kiránynője, Doro Pesh és egy másik nagy kedvenc, Bill Byford a Saxonból közösen adták elő a dalt egy koncerten. Kérem ez az igazi súlyos heavy metal.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr491105005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása