Támad a könnyűlovasság

2009.05.26. 16:59

A mai feldolgozás a The Trooper az Iron Maiden-től. Az eredeti szám az igazi brit Heavy Metal!
Az Iron Maiden-t majdnem mindenki ismeri, szerintem az is aki nem szereti... A szám az 1983-as Piece of Mind albumukra került fel. Nagy sikert aratott az album és a szám egyaránt, eddig közel 1 825 000 pélány kelt el szerte a világon

 

Az első feldolgozónk magánszemély, névszerint Jonathan Faganello. Brazil, fiatal srác, nem sokat tudni róla, az a lényeg hogy hárfán játszik, elég jól... kevés infó híján íme maga a szám:
 
 

Következő feldolgozónk sem zenekari, nagyjából ugyan az a felállás, a különbség a név és a hangszer... Annyit tudni, hogy a srác Nick, az USA-ból, a hangszere pedig a hegedű:

 
 

Nah mostmár jöjjön valami zenekar is, The Hand of Doom Orchestra. Az album amin a szám szerepel a The Hand of Doom Orchestra Plays Iron Maiden's Piece of Mind: The Orchestral Tribute... xD No de inkább a szám:
 
 

A következő előadó a Sentenced. A Doom Metal műfajban praktizálnak. Az album az 1993-as North from Here... Elég zúzós CoB-os feeling-je van a számnak, ez lehet annak az oka, hogy a feltöltő elsőre elírta... Nah maga a szám:





 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr31145123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valdislav 2009.05.29. 14:54:42

Nem akarok kötni de az apocalyptica az nem The Hand of Doom Orchestra meg videón is apocalyptica-t ír :D amúgy elég komoly videók! a hegedűstől majdnem dobtam egy hátast! XD

Damian 2009.05.29. 15:14:48

Hát az már pedig az, a feltöltő írta el de kegyetlenül ^^
süti beállítások módosítása