Százszor ölelj még!

2009.10.01. 09:18

Aki látott valaha lézer showt, nem felejti el egyhamar. Ha mindez szabad téren, esőben történik felborul az eredeti látvány terv. Így jártam egy NOX koncerten. Az esőcseppekben megtörő fényjáték különös varázst kölcsönzött a koncertnek. Ekkor lopta be szívembe magát igazán a NOX. Megfogott a hangulat.

A népi hangzásvilág átültetése a mai zenei elemekbe sokakban vegyes érzelmeket kelltenek. De nem új keletü. Régmúlt idők nagy zeneszerzői is előszerettel éltek a lehetőséggel pl. Liszt Ferenc is.

2002 óta szinesíti a magyar zenei palettát a NOX. 2003-as album Büvölet cimmel jelent meg. Erről a lemezről következik a Százszor ölelj még! A kilpben feltünik néhány ismerős arc.

Cool Head Clan nem titkoltan egy az egyben lemásolta a produkciót, egyedül a hangzás CHC. Itt is feltünnek ismerős arcok. Köztük Kalapács, DEÁK BILL. Jobb a felhozatal mint az eredetiben!

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr811420016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása