Orinoco Flow

2009.10.04. 08:00

Enya zenéjét mindenki szereti. Ha nem is egész napos függésre, de egy kis lazításhoz, vagy valami alá háttérzenének tökéletesek a dalai. Kevés előadó rendelkezik ilyen kellemes és megnyugtató hanggal, mint ő. Nézzük meg kik is próbáltak legalább a nyomába lépni.

Először is itt az eredeti összehasonlításképp. Továbbá IDE kattintva kipróbálhatod a tehetségedet egy karaoke verzióval.

A Celtic Women nevű együttes is feldolgozta a számot. Nem túl sokban különbözik a két előadás, hiszen az énekesek mind vérprofik, ami ilyen magasságokban sajnos nem enged meg túl sok egyediséget. Talán egy picit magasabban éneklik, mert ez jobban passzol nekik.

Libera nevű gyerekkórus előadása. Gyönyörű eladás, talán még Enyát is lepipálták a srácok.

Jee, itt az ideje a zúzásnak a sok nyáladzás után. A Tremendecanti 3mc nevű olasz metál együttes produkciója. Kell ehhez kommentár? :D

Egy ritka szánalmas összevágás a Prodigytől. Sokak szerint jól passzol a Smack My Bitch Up című számmal, de szerintem erőltetett.

És hogy végül teljesen a sárba tiporjam a számot, itt egy ugri-bugri remix. Most komolyan, nem tök mindegy mit tesznek alá? Úgyse az lesz a fontos, hanem a mélynyomó és a disum.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr911424960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása