Neked csak szerelem kell

2009.10.27. 08:03

All you need is love a Beatles-től. Az eredeti szám nem valami túl bonyolult, mégis szép. Végülis mi mást várhatnánk a Beatles-től?

Lynden David Hall feldolgozása. Egy nagyon kicsi gospeles szaga van a számnak, de ez nem teszi rosszabbá...

Egy Olaszországi koncert, rengeteg olasz előadóval, többek között Luciano Pavarottival. No meg a gyerekkórus és a nagyzenekar is elengedhetetlen.

Az Across The Universe című filmből ez a szám. A film állíótlag egy hatalmas Beatles feldolgozás, sok előadóval. Nem láttam a filmet, úgyhogynem tudom, hogy ez nem-e egy Mamma Mia szerű tömegkatszrófa-e. De ahogy ezt a jelenetet elnézem, és maga a tény, hogy még nem hallottam róla ezelőtt (mert köztudott, hogy  szar dolgoknak szoktak nagy port verni), pozitív előjelnek tűnnek. Így látatlanba is ajánlom a filmet...

 Elvis Costello egy 1985ös segélykoncerten.

 Tim Reynolds élőben. Ez az összes közül a kedvencem.

  Cheap Trick feat Billy Corgan.

 Ian Brown.

 All you need is elves, vagy Little people néven jött ki ez a feldolgozás. Nekem az oldalon nem akarja megnyitni, akárhogy próbálkozom, úgyhogy itt egy alternatív elérhetőség. Az előadók: Dennis Amero, Joe Bryant, Spike O'Neil és Bob Rivers. Akit érdekel az újraírt dalszöveg, az kattintson IDE.



Ezekről az előadókról nem találni túl sokat. A weben, de legalább megvannak ezek a felvételek. Tessék örülni.

Nada Surf

The Justified Ancients of Mu Mu

 A Bécsi Fiúzenekar

 
Egy Reggae verzió az Israel Vibration nevű formációtól.

 

Az Oasis élő előadása. Nekem sosem tetszett valahogy ez az együttes. Egyszerűen dög unalmasnak találtam őket mindig is, akár csak ennél a számnál. De ez csak az én véleményem. Nektek attól még tetszhet. Van hozzá egy szörnyű minőségű élő felvétel is, ha szeretnétek látni az performanszt, de ennek itt jobb a hangminősége, ami a zenénél nagyon fontos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr621440098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Bianka- (törölt) 2009.11.11. 04:35:46

az Across the Universe-t csak ajánlani tudom, ha másért nem, a zenék miatt. a történet ugyanis túl hosszú, unalmas és nyálas bizonyos hím-sztereotípiák szerint.
de hát, lelked rajta :)

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2010.08.07. 22:56:08

Szerintem a kolléga nem ismerte eme nagyszerű zenekart.
süti beállítások módosítása