Hóesés

2010.02.06. 12:00

Egy igazán aktuális dalt választottam. Aktuális mert odakint hull a hó, aktuális mert úgy érzem rólam szól! Egy hideg forró dal!

Bereményi Géza dalszövege és Dés László zenéje oly egységet alkot, mintha egyetlen ember műve lenne. Aki ismeri Bereményi Gézát tudja az ő dalszövegei mélységekből erednek. Cseh Tamással számtalan remek dalt hívtak életre. Egyik kedvencem itt meghallgatható.

Váci Eszter előadásánál azt érzem, mintha sietne. Érződik a "korkülömbség" a két előadásmód között, ha mondhatok ilyet. Udvaros Dorottya egy érett nő hangján a megélt érzéseket ülteti a dalba. Egyszerüen csodálatos. Váci Eszterrel elfogult vagyok, mert élőben is hallgattam őt és akkor magával ragadott. Most mégis azt kell mondanom a Hóesés nem a legjobban sikerült dal a részéról.

Udvaros Dorottya csodálatos előadása.

Hallgassuk meg Váci Eszter előadásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr881733756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása