Minden kezdet nehéz

2008.12.28. 21:21

Üdvözlök mindenkit a Feldolgozás alatt blogon! Ez az első poszt, ígyhát leírom is, hogy miként is gondoltam ezt az oldalt. A jövőben napi rendszerességgel fogok ide ismert, főleg rockzenei művek igényes feldolgozásiat és eredetijüket belinkelni. Akkor az első bejegyzésben kezdjük egy olyan számmal, amit mindenki ismer:
Deep Purple - Smoke on the water

Az EREDETI:

 

És Itt egy nagyszerű feldolgozás, amit egy igazi szupergroup dobott össze:

A teljesség igénye nélkül, ittvan például: Bruce Dickinson, Tony Iommy, David Gilmour, Ian Gillian, Paul Rodgers, Brian May, Kieth Emerson, Ritchie Blackmore


UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Mivel időközben megszűnt a video a youtubon, megkerestem mégegyszer, és mikor végignéztem, valami nem volt rendben. Furcsa egy deja-vu érzésem támadt, úgy néz ki, mintha ez lenne az a klip, de valahogy éreztem, hogy mégse. Nézzétek meg az alábbi két videót és fedezzétek fel, hogy miben különbözik, vagy épp azonos a kettő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr36845894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

わははは...へ 2008.12.29. 20:27:32

Hát ez kurvanagy, ide visszajövök máskor is :))

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.01.06. 16:00:49

Kösz a dicséretet neked is, remélem azóta is visszajársz ;)
süti beállítások módosítása