Érezd a zajt!!!

2008.12.29. 22:36

A következő alanyunk azért érdekes, mert a feldolgozás híresebb az alapszámnál. Ez a nóta hozta meg a világsikert a Quiet Riot együttesnek. Az eredeti számot a Slade zenekar szerezte. És mielött elfelejtem bemutatni: Cum On Feel The Noise-ról van szó.

Íme az eredeti mű a 70-es évekből. Jókis korai glam rock, a fiúk stylistje vagy nagyon részeg volt, vagy csak divattarvező. Jó, jó, nállunk is húzott Som Lajos lepedőt a fejére, de hogy itt még a lepedő csillog is... Ír manó fíllinges énekes, retro hangulat, popdiszkó tehát minden együtt van az igazi rock and rollhoz:www.youtube.com/watch

 Módosítás: sajna ezta videót nem engedi a youtube beágyazni, így csak belinkeltem, viszont találtam egy másikat is, ugyan itt sajnos lekerült minden fejfedő, sajnos a kalap és a lepedő is, de sebaj, a gitáros itt is fel tudott öltözködni, megnyúzott valami óriásmadarat.

És most Quiet Riot fogja kirugni a klippben szereplő ház oldalát.  '80-as évek, a heavy metál fénykora. Hangerőt fel, nem tilos a headbang. Érezzük a zajt! :)

 

 

És még ezzel sincs vége! Hogy a fejrázást és a léggitározást kipihenjük, feldolgozta még a számot az Oasis is. Gondolom épp a Beatles hasonmásversenyre készülve vették fel ezt a videót.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr5847758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása