Megint egy elburult ötlet

2009.01.06. 15:42

A blog elhatározta, hogy bizony a legelborultabb, ámde ötletes zenekarokat is felkarolja és reklámozza kicsiny olvasótáborának. A Van Canto lemezbemutatóval bizonyítottuk, hogy bizony nyíltak vagyunk midnenre, akkor azt mondtam, ennél betegebb ötlet nincs. De az élet márcsak olyan, hogy mindig kiderül, hogy legnél is van legebb. A mai ékkő igazi trash zene, a szó legszorosabb értelmében. Már régebben is láttam ezt a videot, de teljesen elfelejtetem, úgyhogy nagy szerencse, hogy ma sikerült ráakadni. Bonnie Tyler, Total Eclipse of the Heart számának óriási feldolgozásáról lesz szó, úgyhogy ma a kivétel kedvéért a feldolgozással kezdünk.

A Hurra Torpedo ötlete amilyen beteg, olyan zseniális. Konyhai gépeken zenélnek. Az elejét bírom nagyon, mikor a koma kevergeti a fazékban a valamit. DE higgyétek el, a szervizekben is ez folyik... Többet nem is fűznék hozzá a videohoz, ezt látni kel! (Esetleg még annyit, hogy a fellépőruha is überállat.)

 

És most jöjjön az eredeti 1983-ból.

 

Nekem ez a szám tetszik. :) Nagyon jó hangja van Bonnie Tylernek, azt nagyon bírom, mikor kis erőt is visz bele. A '80-as években még tudtak tartalmas popzenét írni. A klippet viszont nem értem, mondjuk nem ez az első eset, és biztos nem is az utolsó. A statiszták felének meg sürgősen szemészhez kéne menniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr90861555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r1pp3r.j4ck · http://csakmegverlek.wordpress.com 2009.01.07. 01:08:53

Aaaaaa!!! Ez az egyik legjobb eddig! Imadom :D Eredeti szamot is, de ez a feldolgozas a legelvetemultebb otlet, amit eddig lattam :D
süti beállítások módosítása