Halál a májra

2009.04.15. 23:17

Lidérc barátom netje sajnos nehéz időkön megy keresztül, egyszerűbben fogalmazva elszállt, szóval ma nem tud posztot írni a főnök. Szólt, hogy írjak ma egy posztot. Tehát itt van egy... egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Sing Sing nevű együttes. Írt egy kellemes kis muzsikát Halál a májra címmel 1994-ben, aminek készült néhány feldolgozása is (szerencsére).

Ez volt tehát az eredeti szám, kicsit koncertesen, kicsit mégjobban, mint ahogy a stúdióban játszották. A következő felvétel pedig az Irigy Hónalmirigy nevű formáció alkotása, melyet a K.O.Média című DVD-n adtak ki 2007-ben. Természetesen átírták a szöveget, a címe pedig Anyáddal jártam lett.

A következő felvétel is új szöveggel érkezik, amit viszont csak a múlt hétvégén ismertem meg egy barátomék próbáján. Ők a Vádló Bitófák nevű együttes Másként című számát játszották el, ami szintén a Halál a májra dallamára épült. Szeretném megjegyezni, hogy nem vagyok oda az efféle zenékért, semmi bajom a melegekkel - legalábbis amíg nem kezdenek ki velem, vagy nem vonulnak fel. Abban viszont tökéletesen igazat adok a zenének, hogy nem kellene ilyen nyilvánosan csinálni az egészet, nem kellene reklámozni a dolgot. Na mindegy, ez nem az a hely, ahol erről írnom kéne. Egyébként 2003-ban jelent meg a szám a Voltunk, Vagyunk, Leszünk című albumon.

Mai utolsó feldolgozásunk pedig egy kicsit discos lett megint, a Kerozin előadásában. Ez sem lett a kedvencem, de meg lehet azért hallgatni. Csak a "dob" irritál.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr81067705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.04.16. 19:01:08

Na most szégyellem magam, mert azt hittem a kerozin az eredeti és azon kívül csak az IHM-et ismertem. És Jack, ezt bennhagyom, de több rasszista muzza ne legyen a blogomon. ;)
süti beállítások módosítása