Vasárnapi nyelvtörő

2010.02.28. 16:46

A tegnapi popnap után most a keményebb zenék kedvelőinek és magamnak kedveskedek egy valódi állkapocs zúzó számmal. A Jawbreaker van soron a Judas Priest-től.

Az eredeti nóta 1984-ben jelent meg a Defenders Of The Faith nagylemezen. Az egyik kedvenc dalom a zenekartól. Az eleje egyszerűen isteni.

 

Ha valakit érdekel élőben is, itt a link, sajnos elég gyatra a minősége.

 

A Rage feldolgozása a "A Tribute to Judas Priest, Vol. 2: Delivering the Goods" feldolgozásalbumra került rá 1997-ben. Sajnos nem egy nagy eresztés. (Véleményem szerint, de VÁROM A KOMMENTEKET!) :D

 

A Sabaton egy igazán súlyos, döngölős metál zúzássa alakította a dalt. Az ének is mély, üvöltözős. Érdekes így sikolyok nélkül, bár meg kell hagyni, azért mégiscsak "Halfordosan" az igazi. A Jawbreaker-t is magába foglaló Metalizer 2007-ben jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr581797379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valdislav 2010.03.01. 11:06:24

Hát igazából túl sok újat egyik se mutatott :p Talán a máodik kicsit hozzá tesz de semmi extra.
süti beállítások módosítása