Mára egy kis egzotikummal szolgálnék nektek, Marc-André Hamilin-nek a Circus Galop nevezetű darabjával, ami egyszerűen olyan nehéz lett, hogy senki sem képes eljátszani. Még több zongorista sem. Lapozzatok, hogy lássátok miért.

Akkor hogy kerül ki ide? Hogy adható ez elő? Hát a számítógépes zenei programok segítségével, amik képesek emberfeletti sebességgel előadni a kottán lévő zenét. Alább egy szem- és fülbarát verzió látható, de IDEIDE vagy IDE kattintva más, kevésbé kifinomult hangzású programokban is meghallgatható a szám.

De a szám nem csak virtuálisan van előadva. A régi korok masinái is megmutatják magukat ezen a felvételen. Egy másikon dobfelszerelést is beleprogramoztak, de elég gagyi lett, úgy hogy csak LINKelek rá, hátha érdekel valakit.

Egy NES-es, avagy 8-bites verzió is készült a számhoz, ami egyszerűen zseniális. Nagyon sajnáltam amikor megtudtam, hogy egy játékba se került be ez a verzió betétdalként. Legalábbis az ügynökeim ezzel az információval szolgáltak. Ha tévednék, jelezzétek, és kivégeztetem a családjukat...

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr581852764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása