Szar játék, jó zene

2010.05.03. 13:32

AVGN az új videójában elég egyértelművé tette, hogy a következő játék amit be fog mutatni, az a Cheetah Man lesz (gepárd ember). Egy kicsit utánanéztem, és kellemeset csalódtam. A játék háttérzenéje kegyetlenül kurva jó. De előbb nézzetek meg egy játékmenet videót, hogy lássátok miért fikázom.

Az eredeti, 8 bites verzió

 

A játék, vagy legalábbis a betétdala az interneten nagy népszerűségre tett szert és rengeteg feldolgozást készítettek a rajongók. Tehát, lemezen kapható, úgymond "valódi" feldolgozásokat nem fogtok itt találni, de nem szabad lenézni az otthoni produkciókat. Vannak köztük nagyon jók.

MIDI-ben

 90es évek, diszkó sztályl

DnB remix

Armin van Buuren trance remix

Speedcore vagy mi a fene...

Még egy speedcore (le lehet baszni ha rosszul mondom)

Valami japán arc énekel/rapel

A keverőpulttól arréb állva nézzük meg ezt a könnyed összeállítást. A címe 15 years have passed by. 2007-es, vagyis 15 évvel készült a játék kiadása után.

Relaxációs átirat

Nagyzenekari, felturbózott verzió

Latin jazz feldolgozás

Jazz fusion

Metál

Bónusz: Hamada kínzása. Gyengus...

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr391971101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hadron24 2010.07.05. 10:38:51

ez jó! nekem is tetszett a zenéje
süti beállítások módosítása