Tarantula

2010.06.06. 20:57

A Pendelum híres számát, a Tarantulát dolgozták fel néhányan. A tovább után ezeket láthatjátok.

A számot az első, 2005-ös albumukon adták ki, a Hold Your Colour-ön. Alább egy rossz minőségű verziót teszek ki, mert azt valószínűleg nem fogják letörölni (így nem kerül erőfeszítésembe később cserélni :P), de IDE kattintva meghallgatattok egy jobb minőségű feltöltést is (ajánlott).

Ne sértődjön meg senki, és nem rasszizmusból mondom (mondhatnám), de ezt az erőltetett néger hangszínt én sose szoktam megérteni, addig ismeretlen számoknál. Egyszerűen nem tudok kibogozni belőle semmit. A Tarantula kivétel, mert már utánanéztem, így tudom mit pofáznak, de többnyire nem szokott menni, pedig jól beszélek/hallgatok angolul. Ilyenkor jön jól egy ilyen videó.

Egy remix, amit a Pendulum a 2006-os remixeket gyűjtő albumukon kiadtott. Spyda és Tenor Fly voltak az állítólagos újrakavarók. Alább egy nagyon jól megszerkesztett videót láthattok, a Mérges Pókok (8 Legged Freaks) című film jeleneteivel és ezzel a verzióval összevágva. Meglepően jó videót siekrült összehozni egy jó számból, és egy kibírhatatlanul gagyi filmből (de legalább témán belül van). Jobb hangminőségért katt IDE.

A neten nézelődve pár remix után feladtam a keresét, egyik sem érte meg igazán a pénzét. Viszont ha már olcsó olcsó háziremixünk nincs is, akkor egy igényesen összehozott, vicces és mára minden magára valamit is adó magyar ember által kívülről fújt dalszöveggel rendelkező feldolgozás-paródiánk van, a Himmel-től a Terézanya Csapjad!

Végre van érthető dalszöveg, ráadásul magyarul!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr492061282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása