Új szavazás!

2010.09.20. 15:37

Mivel a második szavazóprogram sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így végigteszteltem egy csomó voksoló szoftvert. Mától megint újraindult a szavazás, ezzel az új programmal, bízom benne, hogy ez már jó lesz. Sajnos a Poll-R szó nélküli megszűnése felkészületlenül ért, és ez az első ilyen volumenű "rendezvényünk", így nézzétek el ezt a sok bénázást a szavazás körül. Viszont a szavazási határidőt szeptember 31 éjfélre módosítottam, remélhetőleg sikerül bepótolni az elvesztett szavazatokat, sőt mégtöbbet gyűjteni.

Ha valaki cégtől, iskolában vagy egyéb nyilvános helyen voksol, ahol előfordulhat, hogy a hálózat egy másik gépén is szavaznak, ott előfordulhat, hogy azt írja ki, már szavaztál, pedig nem. Ilyenkor várni kell egy kicsit és később megpróbálni, a csalásvédelem miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr782310153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása