Ozzy és a Motorfejűek esete

2009.01.24. 20:50

A mostani zeneszám elég különleges lesz. Ugyanaz a dal, 2 külön verzióban, mégis mind a kettő eredeti, nem feldolgozás. Mi ez? A találós kérdés megfejtése a Hellraiser, Ozzy Osbourne-tól és a Motörheadtől. Ozzy, Zakk Wylde, és Lemmy együtt írták ezt a nótát. Utánna mindenki rögzítette a saját albumára. A továbbra kattintva jönnek a részletek...

A Hellraiser, Ozzy 1991-es No More Tears albumán debütált. Aki nem szereti Ozzy hangját, az hallgassa meg, a Jessica Albával énekelt duettet... Megtanulja értékelni a régi teljesítményét. :D Visszatérve a számra, eltekintve a közepén kévő zenei "zagyvaságtól" egész jó szám, könnyen megjegyezhető, jó a ritmusa, nem véletlenül vált belőle sláger. Hallgassuk is meg:

A Motörhead a Hellraiser című filmhez szolgáltatta filmzenének a dalt. Persze ahogy illik a filmgyártó stúdió cserébe nagyköltségvetésű klippet forgatott a bandával. Utánna az 1992-es Mars ör Die lemezükre is felrakták. Nekem ez a verzió jobban tetszik, Lemmy mély, rekedtes hangja, és a döngölős basszus miatt.


Motorhead - Hellraiser (Official Music Video) - Watch the best video clips here

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr96900267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása