Idő híján...

2009.05.18. 19:13

Hello mindenki... Bocsi hogy eddig nem postoltam, de rendszerváltás volt (gépen xD) és mindent újra kellett raknom, aztán meg valamiért nem volt net xD... Szal ez így szépen összejött... de mostmár itt vagyok. Idő híján (most is rohanok), csak az 1 feldolgozást tudok berakni, de holnap már kicsit húzósabb lesz. A szám a Wishmaster a Nightwish-tól.

A szám a Wishmaster című nagyalbumukon jelent meg 2008. július 18-án. A stílusa PowerMetal és igen jól vegyíti az opera jellemzőit a metállal... Tarja-nak jó hangja van, illik ehhez a stílushoz. A szám a Dragonlance nevű fantasy sorozatból "táplálkozik".
Íme:
 


 
 
A feldolgozás pedig egy eléggé híres német zenekar... Volt már szó róluk a blogon... Nekem marhára bejön a banda xD Nah, szóval a zenekar nem más mint a Van Canto.
A zene stílusa Heavy Metal és Acappella (azaz no hangszer, csak ének). Jó lett a szám, az énekesnek marhajó hangja van, jobb mint a mostani Nightwish az 100 xD A szám a 2008-as Hero című albumokon jelent meg.
Nah szóval a szám:

 




Ennyi volt mára... Remélem jól szórakoztatok, holnap ígérem hosszabb postot kaptok ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr181130036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.05.19. 23:22:38

A dobos helyett be kell újítaniuk egy száraz ajkú beatboxost! :oD

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.05.20. 06:08:41

ez rohadt jó. az egész tegnapomat elnyelte ez a zenekar :P

@TREX:
XDXD

Damian 2009.05.21. 13:54:58

xD Volt 1 szép hosszú postom,de nem mentette a rendszer, majd ma felrakom...
süti beállítások módosítása