Kazánház üzen

2009.08.13. 10:35

Sajnos a megint kevés idő jut héten a blogra, és a szerkesztőtársaim is eltűntek egy ideje, úgyhogy megint ritkábban frissülünk. R1pperjacktől viszont el kell búcsúznunk, az utóbbi időben illetve a jövőben is más elfoglaltságai vannak, tehát nem tudna posztot írni, elválnak útjaink. Köszönöm az eddigi munkáját.

Viszont megüresedett egy hely, lehet ám szerkesztőnek jelentkezni megint. Akit érdekelnek a feltételek, az katt a továbbra.

Egy posztot olyan stílusban írsz meg amiben akarsz, a hosszát sem szabom meg, de 1-2 mondat legyen azért minden számhoz, nem kell komoly elemzés, csak a saját vélemény valamilyen formában. Ahhoz szoktam tartani magam, hogy a daloknak legalább annyira utánanézek, hogy kiadták-e valamilyen formában, és ha igen, akkor melyik év, melyik album.
Illetve még ahhoz ragaszkodom, hogy a cikkekben kerüljük a politikai, rasszista, gyalázkodó, sértő tartalmat. Ez egy zenei oldal, az ilyen témáknak nem itt a helye. Éppen ezért szélsőséges feldolgozásokkal sem foglalkozunk.
 

Továbbá szeretném, ha a jelentkező vállalná a rendszeres, legalább heti 1 bejegyzést. Mivel egy rendes cikk összedobása nem két perc, és némi munkával jár, így akár több napig is írhattok egy bejegyzést, csak jó legyen. Nekem a heti 1 poszt is nagy segítség.

Aki jelentkezni szeretne, az a metalliderc@freemail.hu-s címre írjon magáról egy kis bemutatkozást, illetve egy próbabejegyzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr991306675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.08.16. 16:25:37

"Éppen ezért szélsőséges feldolgozásokkal sem foglalkozunk."
az én elmentem a vásárba fél-pénzzel neonáci feldolgozása az ilyennek számít? :D

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.08.17. 11:02:10

Hát szerintem kiszűrné a rostám. :D
süti beállítások módosítása