Folytatódik a karácsonyi sorozatunk. Ma ünnepeljünk a Let It Snow-val!

Az eredeti nótát Sammy Cahn és Jule Styne szerezte. Az első felvétel  Vaughn Monroe-hoz kötődik, 1945-ben készült.

 

Híres verzió még Dean Martin 1962-es feldolgozása.

 

Frank Sinatra sem hagyhatta ki.

 

Még mindig erős retro. Egy 1963-mas műsorban Bob Lido hecceli a zongoristát.

 

A Celtic Woman elbűvölő szépségei készítették azt a változatot, ami a mezőnyből nekem legjobban tetszett. A 2006-os A Christmas Celebration lemezükön rajta van.

 

Szintén szép Natalie Brown előadása. Ő lassabbra vette a figurát. 2003-ban ki is adta a Cool Christmas lemezén.

 

Egy amatőr kézikamerás Marillion koncertfelvétel, mert komálom a zenekart. :)

 

Jessica Simpson dala is nagyon sikeres lett. Ő 2004-ben dobta piacra a Rejoyce: The Christmas Album lemezét. Kommersz pop sláger, bár nincs vele különösebb bajom, de tényleg átlagos. A klip meg egyenesen borzalom.

 

Kenny G instumentális szaxofonszólója. Nagyon baba kis feldolgozás. A 2005-ös The Greatest Holiday Classics cd-jén megtaláljátok.

 

Sokan feldolgozták még, de az idő rövidsége miatt a Twisted Sister darabjával zárom a sort. Nálluk kollektíve elpattant az agyukban egy ér és elhatározták, heavy metál karácsonyi albumot adnak ki, a rajongók nagy részének mégnagyobb megrökönyödésére. És ez a karácsony mánia azóta is minden évben visszatérő agybaj nálluk. Én bírom őket, de szintén hülyét kapok ettől a karácsonyosditól. Mondjuk ez a dal még egész tűrhető, sőt éppenséggel még picit tetszettis, de akkor is, na...! A 2006-os Twisted Christmas lemezen foglal helyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr121623480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Bianka- (törölt) 2009.12.26. 12:02:41

Jessica Simpsonnak mindenben benne van a..keze? A Little Drummer Boy-t is előadta, többször is, többedmagával, de miközben hallgattam, kb. 150 pontot esett az IQ-m, és már nem tudtam megírni. másik meg, hogy ő nem érdemli meg, hogy erre a blogra felkerüljön.. :P
süti beállítások módosítása