Nem hagyjuk ABBA.

2009.01.05. 22:02

Mivel most reneszánszát éli a sok ABBA sláger, ezért mai is, meg holnap is megemlékezünk a svéd popcsillagokról egy-egy feldolgozással a blogon. A mai dal a Lay all your love on me.

Az eredeti szám az 1980-as Super Trooper albumon jelent meg.

Azért választottam ezt a videot, mert tök aranyosan eltinglitangiznak 1:20 és 1:30 között. Ez meghatott, főleg mikor a szakállas orcájára kiült a jóllakott napközis ábrázat. Íme az eredeti svéd gyártmány: 

 

Az első földolgozás a Helloween Metal Juke Box lemezén bújt meg.

 

A másik elkövető az Avantasia. A művük a Lost in Space kislemezen jelent meg.

 

Hát az az igazság, hogy hallottam már sokkal jobb feldolgozásokat is, nem rosszak ezek a számok, de az előadókhoz mérten kicsit gyengének érzem. A két feldolgozás közül a Helloween talán erősebb, ötletesebb. De úgy gondolom, hogy mindkét zenekarban sokkal több van, mondjuk igaz, csak feldolgozás, meg ne legyek szörszálhasogató, mert végülis nem rosszak ezek sem, de nem vagyok hasra esve. Véleményeket várok a kommentekben!!

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozasalatt.blog.hu/api/trackback/id/tr42860263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása